top of page
  • Writer's pictureSHIFT Flotta

Vállalati mikromobilitás - kollégák 2 keréken

Az elektromos rollerekről jelenleg a legtöbb embernek a Budapesten széthagyott Lime-ok jutnak itthon az eszébe, és kevesen gondolnak arra, hogy akár munkaügyben két keréken guruljanak. Viszont nemzetközi kitekintésben egyértelmű - a mikromobilitásban elektromos a jövő.



Természetesen ahány munkahely, és ahány kolléga, annyi különböző mobilitási kultúra, de az egyértelmű, hogy a vállalatok munkaerő költségeinek növekedésével a passzív idő is drágul. Ilyen passzív idő lehet, amikor a raktárban, üzemben sétál a kolléga 20 percet, elsétál a közeli étterembe ebédelni, vagy reggel-este a dugóban ül.

Praktikus megoldás lehet a dedikált céges roller flotta, amelyet a kollégák lefoglalhatnak és használhatnak szükség szerint, de akár közvetlenül a kollégákhoz is dedikálhatjuk a járműveket.


Elektromos rollerek - a tökéletes választás

Akár városon belül, akár üzemen, raktáron belüli közlekedésre kiváló választás az elektromos roller, mert csöndes, nincs közvetlen károsanyag kibocsátása, és gyors. A SHIFT bérelhető vállalati elektromos roller flotta teljeskörű üzemeltetéssel érkezik, így az autóknál megszokott módon probléma mentes a flotta menedzsment.



A kerékpárokkal szembeni előnye, hogy nem szükséges hajtani, illetve lényegesen kisebb helyet foglal el. Könnyebb kézbe venni, leparkolni.


A budapesti belvárosi autózásban (de akár Debrecent, Pécset, vagy Győrt is említhetnénk) jól kiegészítheti az autókat, hiszen városon belül számos olyan rövid út lehet, amelyhez az autóba szállni kényelmetlen, de gyalogolni már hosszú. Sokszor valójában az autóval sem rövidebb, hiszen az autóig is el kell sétálni, és ma már ritkán tudunk a célállomásunknál közvetlenül parkolni.


Ipartelepen, vagy raktárban is tökéletes választás, hiszen könnyen fordul, és jól irányítható, ugyanakkor akár 5-10 roller állomása is minimális helyet foglal.


A SHIFT vállalati elektromos roller flotta bérlés előnyei:

  • pozitív vállalati arculat

  • mindig üzemkész és karbantartott

  • egyszerű és gyorsan tanulható működés

  • gyors, mégis biztonságos

  • tiszta és csöndes meghajtás

  • egyedi vállalati vagy városi branding

  • parkolás és dugómentes városi közlekedés

  • teljeskörű menedzsment dashboard és kontroll

További információért kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot, vagy érdeklődjön a 06-20-559-4677 telefonszámon.

#e-roller #shiftflotta #micromobility #segway-ninebot #greenfuture

9 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page