top of page
  • Writer's pictureSHIFT Flotta

SHIFT vállalati elektromos rollerek - már tartós bérleti konstrukcióban is

Küldetésünk a SHIFT Flottánál, hogy a céges mikroutakat felgyorsítsuk és megkönnyítsük. Járműveink elérhetők IOT modullal felszerelve, és most már IOT modul nélkül, tartós bérleti konstrukcióban is.


Gyorsabb mikroutak = nagyobb hatékonyság

Számos helyen találkozhatunk olyan pár száz méteres, esetleg pár kilométeres mikroutakkal, ahol egy vállalat dolgozói gyalog közlekednek. Legyen szó egy nagy alapterületű raktárról, csarnokról, vagy egy több épületből álló telepről, a kollégák sok kis úton akár órákat is sétálhatnak naponta.

Könnyű belátni, hogy a mai munkabérek mellett ezek az alkalmanként 10-30 perces séták igen sokba kerülhetnek a munkáltatónak egy hónapra vetítve. Elektromos rollereinkkel a sétával töltött idő akár 80%-al csökkenthető, így a kollégáknak több ideje marad a valódi munkavégzésre.



Tartós bérleti konstrukció

A SHIFT tartós bérleti konstrukció jelenleg 6 és 12 hónapos futamidő mellett érhető el, a gépjárművekhez hasonló formában. A futamidő végén a járművek a bérlő tulajdonába kerülnek, a futamidő alatt pedig teljes szervíz-támogatást biztosítunk.

Tartós bérlet esetén kizárólag a bérlet tárgya kizárólag az elektromos roller, ilyen esetben nem szereljük fel a járművet telemetria modullal, így a kapcsolódó szoftveres szolgáltatások sem elérhetők.


Menedzselt flotta = Roller + Telemetria + Szoftver

Számos olyan eset van, amikor indokolt az elektromos roller flotta teljes menedzselhetősége. A SHIFT járműveket teljes szoftveres támogatással is biztosítani tudjuk. Ebben az esetben a járműveket felszereljük IOT telemetria modullal, mely a rollert szoftveresen menedzselhetővé teszi, illetve a paraméterezéshez (roller feloldása-zárolása, roller foglalása, felhasználók kezelése, no-go zónák meghatározás, sebesség limit beállítása, stb.) szükséges vezérlőt, valamint a felhasználói mobil appokat is szolgáltatjuk.



További információért kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot, vagy érdeklődjön a 06-20-559-4677 telefonszámon.


#e-roller #shiftflotta #micromobility #segway-ninebot #greenfuture



713 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page