top of page
  • Writer's pictureSHIFT Flotta

We are LIVE - Megérkezett SHIFT dedikált elektromos roller flotta!

Updated: Jun 29, 2020

Hosszas előkészítést követően sikerült elkészülnünk a SHIFT, teljeskörű e-mobilitás szolgáltatásunkkal.Sokrétű mobilitás

Flotta megoldásunkat úgy alakítottuk ki, hogy azt a vállalati, önkormányzati ügyfeleink részére hasznos legyen több, különféle helyzetben:

  • Ingázáshoz, az autó flotta kiegészítésére,

  • Irodai közösségi állomásokhoz, városi rövid utakra,

  • Ipari területeken történő gyors közlekedéshez.


Miért a SHIFT?

A SHIFT flotta teljes körű mobilitási megoldást jelent a vállalatok részére, hiszen a rollereket felszereljük telemetria-modullal, valamint a flotta követéséhez szükséges szoftveres megoldást is biztosítjuk.

Emellett gondoskodunk a kollégák oktatásáról és a flotta karbantartásáról, szervízeléséről is.


Miért a Segway-Ninebot ES4?

A Segway-Ninebot a legmegbízhatóbb e-roller gyártó jelenleg, amely számos közösségi roller szolgáltató beszállítója.

Az ES4 az egyik csúcs modell jelenleg is a piacon, mely 45 km-es hatótávval, akár 30 km/h végsebességgel és erős, megbízható motorral rendelkezik.Mennyivel gyorsabb elektromos rollerrel, mint gyalog?

Egy gyors léptű felnőtt kb. 5 km/h sebességgel közlekedik nap közben, ezzel szemben a rollereinkkel - a megfelelő biztonsági szempontok betartása mellett - ez minimum 15 km/h-ra növelhető.

Emellett pedig a vállalati és munkáltatói arculatot is kiválóan kiegészíti egy ilyen flotta.SHIFT elektromos roller flotta

Bármely vállalatnak, városnak, campus-nak lehet saját, brand-elt, menedzselt SHIFT elektromos roller flottája. Legyen szó raktárépületről, városi mikro-utakról, vagy kisvárosi utcai flottáról, dedikált flottáinkat teljeskörű, üzemeltetett megoldásként biztosítjuk.

További információért kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot, vagy érdeklődjön a 06-20-559-4677 telefonszámon.

16 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page