top of page
  • Writer's pictureSHIFT Flotta

Hogyan kell elképzelni egy SHIFT flottát?

Updated: Jun 29, 2020

Már a kezdetektől a vállalati ügyfelek részére terveztünk egy olyan komplex flotta szolgáltatást, ami nagyon hasonlóan működik a megszokott céges autó megoldásokhoz, vagyis a flottakezelő biztosítja:

  • a járművet,

  • a felügyelethez szükséges szoftvereket és hardvereket,

  • a szervízt, karbantartást, alkatrészellátást.

Hogyan működik a mindennapokban?



Az elektromos rollerek rohamos terjedését segíti, hogy viszonylag kis értékű eszközökről beszélünk, ugyanakkor ettől még elég komplex megoldásra van szükség ahhoz, hogy ezeket a vállalat mindennapjaiba megfelelően integrálni tudjuk.

Hiszen egy lehetőség, hogy ezeket egyszerűen csak odaadjuk a kollégáknak, de szinte minden esetben igényként merül fel, hogy a rollerek ellenőrizhetők legyenek, sebességüket korlátozzuk (akár zónánként)


Milyen komponensei vannak a flottának?


Minden rollert felszerelünk IoT modullal, SIM kártyával, így a rollerek folyamatosan online tudják küldeni az adataikat a vezérlő platformra.

A vezérlő platformunkon keresztül tudjuk ellenőrizni és felügyelni a teljes flottát, valamint ehhez kapcsolódik a felhasználóink részére rendelkezésre bocsátott mobil alkalmazás és flotta menedzser rendszer is.


Mit tud a flotta menedzser rendszer?



A flotta menedzser legfontosabb funkciói:

  • parkolási zónák és pontok kijelölése,

  • felhasználási terület limitálása,

  • felhasználói jogosultságok meghatározása és szerkesztése.


SHIFT elektromos roller flotta

Bármely vállalatnak, városnak, campus-nak lehet saját, brand-elt, menedzselt SHIFT elektromos roller flottája. Legyen szó raktárépületről, városi mikro-utakról, vagy kisvárosi utcai flottáról, dedikált flottáinkat teljeskörű, üzemeltetett megoldásként biztosítjuk.

További információért kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot, vagy érdeklődjön a 06-20-559-4677 telefonszámon.

#shiftflotta #micromobility #e-roller #vallalatiflotta

13 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page