top of page
  • Writer's pictureSHIFT Flotta

Elindult a roller őrület Angliában

Updated: Jun 29, 2020

A korábbi, 2021-es tervekkel szemben már jövő hónaptól szabadon tesztelhetők az utcai elektromos roller flották Nagy-Britanniában, és elképesztő tempóban ugrották rá a nagy cégek (Bird, Lime, Voi és Tier) a lehetőségre. A Pure Electronic üzletlánc például egyből 11 üzletet nyit.


Brett Sayles, Pexels


De miért csak most?

Mostanáig egyszerűen nem volt engedélyezett közúton és közterületen az elektromos rollerek használata, a jogszabályi háttér ezt nem engedte meg. Pontosabban megengedte, de a robogókhoz hasonló formában még rendszámtáblára is szükség volna a használatukhoz.


Azonban, míg Magyarországon a szabályozás hiánya nem jelent tiltást, addig a UK-ben ez sokkal szigorúbb, így az utcai megosztásra szakosodott cégek inkább el sem indultak az országban.


Miért hozták előre egy fél évvel?

Mondhatni a világjárvány enyhülése, illetve az újabb felerősödéstől való félelem segített ebben. Hiszen a rollerekkel a szabadban lehet közlekedni, és a társadalmi/fizikai távolságtartást elősegíti, ezért megolajozta a döntést.


SHIFT elektromos roller flotta

Bármely vállalatnak, városnak, campus-nak lehet saját, brand-elt, menedzselt SHIFT elektromos roller flottája. Legyen szó raktárépületről, városi mikro-utakról, vagy kisvárosi utcai flottáról, dedikált flottáinkat teljeskörű, üzemeltetett megoldásként biztosítjuk.

További információért kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot, vagy érdeklődjön a 06-20-559-4677 telefonszámon.
12 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page