top of page
  • Writer's pictureSHIFT Flotta

E-roller telemetria funkcionalitás - miért kell az IoT a roller elejére

Updated: Jun 29, 2020

Az elektromos rollerek (köztük a Segway-Ninebot ES4 is) rendelkeznek saját vezérléssel és kijelzővel is, minimális információt a felhasználók mobil appjára is tudnak továbbítani, illetve onnan fogadni is. Akkor mégis miért szükséges az IoT telemetria modul?


Teljes vezérlés

Az IoT modullal tulajdonképpen felokosítjuk a rollert, és a vezérléséből származó információkat szoftveresen kezelni tudjuk.



A telemetria modullal a roller vezérléséhez sokkal mélyebb hozzáférést kapunk, és lehetőséget arra, hogy a flottát távolról tudjuk:

  • konfigurálni,

  • felügyelni,

  • szervíz problémákat kivizsgálni.


Mit tudunk konfigurálni?

A telemetria folyamatosan hozzáférést biztosít a rollerhez, így számos beállítást távolról is el tudunk végezni, de mik is ezek? Elég sok minden, hiszen a ki- és bekapcsoláson kívül tudjuk kapcsolni a világítást, a teljesítmény fokozatot (pl. sportmód), a maximális sebességet.



Hogyan tudjuk felügyelni a rollereket?

A modulok dashboard-ján teljes és folyamatos képet kaphatunk a flottáról de akár 1-1 roller mozgázáról, általános állapotáról is.



Szervíz és kivizsgálás

A szervíz modul keretében lehetőségünk van a roller vezérlőjét távolról frissíteni, így a gyári fejlesztéseket is közvetlenül és gyorsan el tudjuk juttatni a SHIFT flotta minden tagjáthoz.


SHIFT elektromos roller flotta

Bármely vállalatnak, városnak, campus-nak lehet saját, brand-elt, menedzselt SHIFT elektromos roller flottája. Legyen szó raktárépületről, városi mikro-utakról, vagy kisvárosi utcai flottáról, dedikált flottáinkat teljeskörű, üzemeltetett megoldásként biztosítjuk.

További információért kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot, vagy érdeklődjön a 06-20-559-4677 telefonszámon.
26 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page